PRÉMIUM SMART INFRAPANELEK - INFRA SÖTÉTSUGÁRZÓK


NANO SILVER TECHNOLÓGIA - GRAFIT POLIAMID FŰTŐBETÉT

PRÉMIUM SMART WIFI INFRAPANELEK 300W - 1000W

Csúcstechnológia az infrapanel gyártásban. Korszerű új fejlesztésű energiatakarékos infrapanelek. Innováció - Minőség - Design.

Infrapanel, Infrafűtés - az Infrapanel olyan elektromos fűtőtest, melyet bárhol lehet alkalmazni beltéri fűtési célra, kiegészítő vagy elsődleges - fő fűtésre. A legújabb fejlesztésű Nano Silver gyártási technológia alkalmazásával készült Prémium Smart Alukeretes, Üveg és Tükör Infrapanel, az elektromos fűtésrendszerek között a legkorszerűbb, biztonságos, energiatakarékos, egészséges és környezetbarát fűtési megoldás.

AZ INFRAPANEL MŰKÖDÉSE


Az infrapanel működési elvének alapját a Napmelegítő sugarai adják. Olyan, mintha a Napot vinnénk be a lakásba, a sugarak mindenhova eljutnak,a szoba egyenletesen melegszik. Az infrapanel a hősugárzás elvén működő fűtőtest, amely az elektromos energiát alakítja át infravörös sugárzás által hőenergiává. Mennyezetre-falra szerelve sugárzással adja át a hőt a határoló felületeknek, berendezési tárgyaknak, ugyanígy melegíti a hatósugarában élő embereket, állatokat, növényeket. Azok pedig egyenletesen adják át a hőt a helyiség levegőjének.


ALUMÍNIUMKERETES – ÜVEG ÉS TÜKÖR INFRAPANELEK


PRÉMIUM SMART INFRAPANELEK

A Nano Silver gyártási technológia alkalmazásával készült Prémium Smart Alukeretes, Üveg és Tükör Infrapanel, az elektromos fűtésrendszerek között a legkorszerűbb, energiatakarékos, egészséges és környezetbarát infra fűtési megoldás. A legmagasabb hatékonysági mutatóval rendelkező új fejlesztésű infra fűtőpanel, a hagyományos kerámiaszemcsés infrapanelekhez képest, garantáltan alacsony energia fogyasztás mellett alakítja át az elektromos energia közel 100%-át infravörös sugárzás által hőenergiává. A magas hatásfok elérését az infrapanelek új fejlesztésű szabadalmazott fűtőeleme a 3 rétegű Graphit- Polyamid-Ezüst szerkezetű rendszer biztosítja, mely egyedülálló fejlesztés az infrapanel gyártásban.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

 • Hálózati feszültség:220 – 240 V, ( 50/60Hz )
 • Teljesítmény:300 - 1000 W
 • Érintésvédelem:IP 54
 • Felületi hőmérséklet:95 - 120 ºC
 • Panel keret:Eloxált alumínium
 • Előlap:Fehér színű sima felület
 • Hátlap:Alumínium + speciális hővisszaverő réteg
 • Csatlakozó:1,3 m kábel, szabvány csatlakozó dugalj
 • Biztonsági védelem:Beépített hőmérséklet érzékelők
 • Csomagolás:STANDARD Export

Új fejlesztésű fűtőelem

 • egyenletes hőleadás
 • maximális hatásfok
 • jelentős energiamegtakarítás

Hátlap

 • Speciális reflexiós (hővisszaverő réteg)
 • Teljes felületű alumínium borítás

Minden Prémium Smart Infrapanel beépített biztonsági hőmérséklet érzékelőkkel-szenzorokkal van ellátva, melyek megakadályozzák a panel túlmelegedését. Az érzékelők által a panel felülete mindig optimális hőfokon üzemel - nem melegszik túl a panel felülete, de nem is hűl túlzottan vissza.

A Prémium Smart Infrapanelek tartalmaznak egy rádiófrekvenciás vezérlő egységet, mely által vezeték nélkül is működtethető rádiófrekvenciás termosztátokkal. Abban az esetben, ha a készülék hátoldalán lévő vezérlő egységet fix üzemmódba kapcsoljuk, akkor bármilyen termosztáttal működik a Prémium Smart Infrapanel.

Egy speciális hővisszaverő – reflexiós rétegnek köszönhetően az infrasugarak teljes egészében a hátlapról visszaverődnek és az előlapon keresztül növelik hatékonyságuk.


INFRA SÖTÉTSUGÁRZÓK


Az infra sötétsugárzó nagy légterű 3-10 méter belmagasságú helyiségek gyors fűtésére ajánlott. Teraszfűtésnek is a legideálisabb megoldás, valamint tökéletes megoldás templomok fűtésére, szerelőcsarnokba, raktárba, fényezőműhelybe, szárítókamrába, sportlétesítménybe, öltözőbe, vendéglátó egységbe.

Az infra sötétsugárzó készülékek működése közben nem kering a levegő, így nem kavarodik fel a por, nincs égéstermék, zajmentes. A működés és a hőhatás a bekapcsolást követően percen belül már 100%-ban érezhető. Felszerelésük egyszerű. A rögzítéséhez szükséges speciális tartókonzolok, melyek egyedülálló módon 45 fokos szögben szabadon állíthatók, lehetővé teszik a biztonságos és a felhasználás szempontjából legelőnyösebb felszerelést (falon / mennyezeten).

Infra sötétsugárzó elektromos fűtőpanel teljesítmény határok: 1000W; 1800W; 2400W; 3200W. Felületi hőmérséklet: 380 ºC.

INFRAPANEL JELLEMZŐK - ELŐNYÖK

 • Alacsony beruházási és üzemeltetési költségek, karbantartásmentes működés
 • Minden olyan helyre beszerelhető ahol elektromos áram van, falra vagy mennyezetre egyaránt
 • A többi elektromos fűtéshez képest sokkal nagyobb teljesítményt ad le az elfogyasztott áram arányában
 • Éves üzemeltetési költsége lényegesen kisebb a gáz, hőtárolós kályha, vagy a konvektor fűtéssel szemben.
 • Az infrapanel nem áramoltatja a levegőt, nem keveri a port! Működése tiszta és zajtalan!
 • Nincs füstje, sem fénye, nem kell tartani a szénmonoxid mérgezéstől
 • Faházakban, fanyaralókban is felszerelhető – a legbiztonságosabb fűtési megoldás!
 • Korlátlan élettartamú, nem tartalmaz izzószálat, sem mozgó, kopó alkatrészt
 • Beüzemelés után további ráfordítást nem igényel, nincs éves karbantartási költség
 • Éjszakai áramról is üzemeltethető a megfelelő áramváltó beépítésével (ez akár 40% energia megtakarítást is jelenthet)
 • Termosztáttal szabályozható a hőmérséklet, mely lehetőséget ad arra, hogy csak annyit, csak akkor és csak ott fűtsünk, ahol éppen szükség van rá.

INFRAPANEL ALKALMAZÁSI TERÜLETEK - TELEPÍTÉS


ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Az infrafűtés a gáz-, központi vagy fatüzelésű rendszerek jelentős alternatívája, hiszen ez a technológia kellemesebb környezetet és gazdaságosabb üzemeltetést eredményez. Esztétikai megjelenése a legmagasabb igényeket is kielégíti. Egy korszerű fűtésrendszertől elvárható az olcsó kiépítés, gazdaságos üzemeltethetőség, megbízhatóság. Az Infra fűtőpanel olyan elektromos fűtési mód, melyet bárhol lehet alkalmazni beltéri fűtési célra, kiegészítő vagy elsődleges fűtésre. Ideális fűtési megoldás családi házakban, lakó és társas házakban, nyaralókban, garázsokban, orvosi rendelőkben, üzletekben, kiszolgáló helyiségekben, sport intézményekben, polgármesteri hivatalokban, műhelyekben, csarnokokban stb., köszönhetően az egyszerű kezelhetőségnek, a korlátlan élettartamnak és az éghető felületre (pl. faburkolatra) való szerelhetőségének. Álmennyezetbe is könnyen beépíthető - kereskedelmi, irodai terek fűtésére - kialakítása miatt kedvező a helykihasználás. Pincék esetében a legmegfelelőbb fűtési megoldás, megakadályozva a penészesedést. Testedzésre, sportolásra szolgáló kisebb és nagyobb helyiségek, fitnesztermek, tánctermek, uszodák fűtésére is rendkívül jól hasznosítható. Az állatok számára szintén nélkülözhetetlen az infravörös sugárzás, ezért egyre gyakoribb az istállók és egyéb állattartással kapcsolatos helyiségek fűtése infrapanelekkel. Templomi padsorok, szószékek, egyéb közösségi helyiségek "helyi" fűtésére, kis helyigénye és egyszerű beépíthetősége miatt rendkívül alkalmas.

AZ INFRAPANELEK TELEPÍTÉSE - RÖGZÍTÉSE

Az alumíniumkeretes infrapanelek falra vagy mennyezetre egyaránt felszerelhetők. A 60x60cm és a 120x60cm alukeretes infrapanel tökéletesen illeszkedik az álmennyezet síkjában. A keret nélküli üveg és tükör infrapanel oldalfalra szerelhető - egyszerűen, gyorsan telepíthetők - a szerelés kb. 10-15 percet vesz igénybe – rögzítés konzolok segítségével.
A Standard csomagolás tartalmazza:
- az infrapanelt, mely 3m hosszú elektromos kábellel és biztonsági csatlakozóval van ellátva
- a felszereléshez szükséges kiegészítőket (konzolok, csavarok, tiplik).


ÚJGENERÁCIÓS INFRAPANELEK - ÁRLISTA

NANO SILVER GYÁRTÁSI TECHNOLÓGIA


Energiatakarékos újgenerációs infrapanelek - sötétsugárzók közvetlenül a gyártótól, versenyképes áron.
Azonnali hőhatás, maximális hatásfok. Teljes értékű komplett elektromos fűtési megoldások. Prémium termékek.
Prémium Smart Infrapanelek MÉRETEK SÚLY TELJESÍTMÉNY ÁRAK
IRP-350-AL 60X60X3 cm 4.5 kg 350 W 45.669 Ft+Áfa
IRP-540-AL 60X90X3 cm 6.5 kg 540 W 56.890 Ft+Áfa
IRP-700-AL 60X120X3 cm 7.5 kg 700 W 67.715 Ft+Áfa
IRP-1000-AL 85X120X3 cm 8.5 kg 1000 W 76.000 Ft+Áfa
INFRA SÖTÉTSUGÁRZÓK MÉRETEK SÚLY TELJESÍTMÉNY ÁRAK
JH-NR10-13A 1000W 600X189X67 mm 8.5 kg 1000 W 78.345 Ft+Áfa
JH-NR18-13A 1800W 1000X189X67 mm 10.5 kg 1800 W 87 795 Ft+Áfa
JH-NR24-13A 2400W 1500X189X67 mm 14.0 kg 2400 W 98 000 Ft+Áfa
JH-NR32-13A 3200W 2000X189X67 mm 18.5 kg 3200 W 114 565 Ft+Áfa

EU – MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT

Termékeink rendelkeznek a legmagasabb minősítésű európai tanúsítványokkal, megfelelnek az alábbi szabványok és rendeletek
alapvető követelményeinek: EN60335-1 ; EN60335-2-30 ; EN62233