ADAX NEO ELEKTROMOS FŰTŐPANELEK


INNOVÁCIÓ - MINŐSÉG - DESIGN


ADAX NEO ELEKTROMOS FŰTŐPANELEK

Energiatakarékos, korszerű fejlesztés az elektromos fűtés világában.

Az Adax norvég fűtőpaneleket, a skandináv ország háztartásainak nagy részében használják fűtési megoldásként. Teljesen önálló fűtésre tervezték, de kiegészítő fűtésként is remekül funkcionálnak.

Műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv (norvég) mérnöki precizitást, műszaki és esztétikai tartalma is világszínvonalú. Az ADAX NEO elektromos fűtőpanel egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket.

A szokványostól eltérő minden enteriőrbe kiválóan illeszkedő ADAX NEO elektromos fűtőpanel a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között a leggazdaságosabb üzemeltetést szavatolja.

Beépített digitális programozható termosztát

Az Adax Neo beépített, digitális termosztáttal rendelkezik, nem szükséges külön termosztát felszerelése.

A beépített digitális termosztát folyamatosan ellenőrzi a fűtendő helyiség hőmérsékletét és a program hatékony energiafelhasználását. Az ADAX NEO hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető, egyedi fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés által. Tetszőlegesen beállíthatunk két hőmérsékletet (komfort és takarék), ezeket a nap különböző szakaszaiban váltogathatjuk, ezzel akár 25% energiát megtakaríthatunk. A kezelőgombok a panel oldalán rejtve helyezkednek el. Ezekkel könnyedén beállíthatjuk a komfort és takarék-hőmérsékletet, az időt, a napokat. A panel felületén digitális LCD kijelző kapott helyet, melynek segítségével egyszerűen programozhatóvá válik a termosztát.

Az Adax Neo beépített, digitális kijelzőjű termosztát még rendelkezik az alábbi funkcíókkal is:

Napi/heti program: Egyedi programot/hőmérsékletet állíthatsz be egy-egy napra vagy hétre.

Gyerekzár: Megakadályozhatod, hogy gyerekek vagy illetéktelen személyek módosítsák a fűtőpanel beállításait vagy a hőmérsékletet.

Nyitott ablak érzékelése: Ha a fűtőpanel hirtelen hőmérséklet csökkenést érez, automatikusan átáll fagyvédelem üzemmódba.

ADAX NEO elektromos fűtőpanel működése

Az ADAX NEO fűtőpanelek nem hagyományos izzószállal működnek, hanem egy kerámia magos, speciális fűtőbetéttel, amely az izzószálaknál jóval alacsonyabb hőmérsékleten működik, ez a fűtőpanel élettartamára gyakorol pozitív hatást.

A fűtés mechanizmusa abban rejlik, hogy a panel alján beáramlik a hideg levegő, mely a panel belsejében a lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérséklet-különbség miatt a meleg levegő felül beáramlik a légtérbe. Nincs benne ventilátor: egyszerűen, a termodinamika elvén működik.

Az ADAX NEO elektromos fűtőpanelt, hova ajánljuk?

Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van: ajánlott lakásokba, házakba, üzlethelyiségekbe, nyaralókba. Leginkább egy lapradiátorhoz hasonlítható, kecses, vékony korszerű kivitelben. A rendszer legnagyobb előnye, hogy nem szükséges szakember segítsége a felszereléséhez, egyszerűen a falra kell csavarozni és bekapcsolni. Az ilyen fűtés kiépítésével már a beruházás fázisában jelentős összeget takaríthatunk meg.

ADAX NEO – Teljesítmények, méretek, színek

Fűtőpanel teljesítmények: 400W, 600W, 800W, 1000W, 1200W, 1400W, 2000W. Az ADAX NEO fűtőpanelek egységesen 35cm magassági méretben készülnek. Az ADAX NEO fűtőpanel négy színben rendelhető: fehér, szürke, piros és fekete színekben

ADAX NEO – Elhelyezés, szerelés, beüzemelés

A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető, lehetőleg az ablak alá, a fűtőpanel alja a padlótól 10-15 cm magasságban legyen. Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. A panelek könnyűek, átlagosan 4-8 kg-osak. A fűtőpanelek a faltól 8.5 cm-re állnak el, a fali konzol a faltól 3 cm-t tart el. A csatlakoztatása a konnektorba földelt dug-villával történik, a konnektor jó, ha a panel mögé kerül, ebben az esetben nem látszik a vezeték.

Új építésnél, vagy kialakításnál nem szükséges konnektort építeni, a panel (szakember által) direktben is beköthető. Minden panelhez 115 cm hosszú vezeték tartozik. Az ADAX NEO 35 C°-t képes maximálisan a fűtendő helyiségben garantálni, erre azonban normál esetben nincs szükség. A panelek felületi hőmérséklete maximum 40-50 C°.

ADAX Wifi fűtőpanelek

A WIFI vezérelt ADAX NEO fűtőpanel elérhető közelségbe hozza az „okos otthonok” kényelmét és az energia takarékos működtetését.

Egy jól működő wifi hálózattal és okostelefonon működő ingyenes applikáció segítségével napi és heti életciklusunknak és elvárásainknak megfelelően állíthatjuk be otthonunk, üdülőnk vagy munkahelyünk hőmérsékletét helyiségenként eltérően.

- Folyamatosan kontrollálhatjuk a hőmérsékletet és távolról is változtatni tudunk a beállításokon

- Mérhetjük és nyomon követhetjük az egyes fűtőpanelek fogyasztását

- Fűtőpaneljeink integrálhatók meglévő Google Home okosotthon rendszerbe.

Miért érdemes az ADAX fűtés mellett dönteni?

  • Bárhol, ahol áram van 1 nap alatt kialakítható a fűtés
  • Nem kell tartania az egyre magasabb gázszámláktól
  • Tiszta, biztonságos, egyszerűen kezelhető, maximálisan kiszámítható
  • A régi fűtési rendszerét a legkisebb ráfordítással újra cserélheti, ezáltal pénzt takaríthat meg
  • Meg tudja oldani lakása, hétvégi háza fűtését egyedi körülmények között is
  • Nem kell sok pénzt költenie, a központi fűtésrendszerek harmadának áráért kiváló megoldást kap
  • Szervizelést, karbantartást nem igényel

Milyen panelt válasszak?

Nagyon fontos, hogy megfelelő méretű panelt válasszon, olyat, amely képes önálló fűtésre a helyiségben. Célszerű légköbméterenként legalább 30 Watt teljesítménnyel számolni, de kevésbé szigetelt épületeknél akár 40-el is. Lényeges, hogy a készülékben legyen kellő teljesítménytartalék, gyorsan fel tudja fűteni a helyiséget és minél gyakrabban ki tudjon kapcsolni, amikor elérte a kívánt hőmérsékletet. A készülékek használhatók fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben, ugyanis fröccsenő víz ellen védettek .


ÁRLISTA


ADAX NEO ELEKTROMOS FŰTŐPANELEK


 

ADAX NEO FŰTŐPANELEK MÉRETEK SÚLY TELJESÍTMÉNY ÁRAK
ADAX NEO NP04 49 x 37 cm 4.0 kg 400 W 73.225 Ft+Áfa
ADAX NEO NP06 59 x 37 cm 4.5 kg 600 W 74.800 Ft+Áfa
ADAX NEO NP08 71 x 37 cm 5.0 kg 800 W 77.165 Ft+Áfa
ADAX NEO NP10 76 x 37 cm 5.5 kg 1000 W 79.525 Ft+Áfa
ADAX NEO NP12 94 x 37 cm 6.0 kg 1200 W 82.675 Ft+Áfa
ADAX NEO NP14 105 x 37 cm 6.5 kg 1400 W 85.000 Ft+Áfa
ADAX NEO NP20 140 x 37 cm 8.0 kg 2000 W 88.190 Ft+Áfa

GLAMOX ELEKTROMOS FŰTŐPANELEK


INNOVÁCIÓ - MINŐSÉG - DESIGN


GLAMOX fűtés

Norvégia leghidegebb részein tesztelik őket nap, mint nap, ott, ahol a fűtésmód megfelelő kiválasztása nem csak kedv, vagy szimpátia, hanem létkérdés is.Mindezt bizonyítja, hogy a Norvég gyár 1960 óta gyárt és világszerte forgalmaz ilyen rendszerű fűtőpaneleket. A skandináv országokon kívül szerte Európában és Ázsiában forgalmazzák a GLAMOX elektromos fűtőpaneleket, az évente átadott több, mint egymillió darab bizonyítja a GLAMOX töretlen sikerét. Esztétikai megjelenésében követi a skandinávok által közkedvelt, visszafogott jövőbe mutató, egyúttal örök divatú design-t, letisztult fehér áramvonalas formavilága egyedivé teszi bármilyen lakókörnyezetben.

Hogyan működik?

A fűtés mechanizmusa abban rejlik, hogy a panel alján beáramlik a hideg levegő, mely a panel belsejében a lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérséklet-különbség miatt az előre nyúló bordákon keresztül a meleg levegő beáramlik a légtérbe. Nincs benne sem ventilátor, se izzószál, mely égetné és keringetné a port. Nem bocsát ki kétséges hatású sugarakat, nincs az egészségre ártalmas, vagy kétes fizikai és élettani hatása sem: egyszerűen, a termodinamika elvén működik.A fűtőpanel lelke a tetszőlegesen megválasztható vezérlőben rejlik. Egy processzor segítségével a vezérlő méri és ellenőrzi a helyiség hőmérsékletét és annak változását, és kiszámítja, hogy a panelnek mikor kell működnie.

Szerelés - beüzemelés

Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van: ajánlott lakásokba, házakban, üzlethelyiségekbe, nyaralókba. Leginkább egy lapradiátorhoz hasonlítható – vékony, egyszerű, áramvonalas kivitelben. A GLAMOX® legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy szakember segítsége nélkül felszerelhető, beüzemelhető: egyszerűen a falra kell csavarozni, csatlakoztatni a konnektorba, bekapcsolni és a fűtés üzemkész. Ezzel már a beruházás pillanatában jelentős pénzt takaríthatunk meg, a továbbiakban pedig nem igényel karbantartást, a felszerelés után semmilyen járulékos költséggel nem kell számolnia a GLAMOX használójának.

Miért érdemes a GLAMOX fűtés mellett döntenie?

Mert… … egy nap alatt kiépíthető egy ház, vagy lakás fűtési rendszere. … olcsó. … biztonságos és tiszta fűtés, amely karbantartást nem igényel. … bárhol kialakítható. … nem kell félnie a gázszolgáltatás körüli gondoktól. … a skandináv életszemlélet beköltözhet az Ön otthonába is. … minden fűtőpanel-re 5 év teljes körű garanciát vállalunk.

GLAMOX fűtőpanel vezérlése

Manuális vezérlés: Egy forgatógomb segítségével tetszőlegesen beállíthatja rajta, hogy hány fokot kíván, a készülék ezt fogja garantálni a fűtendő helyiségben. Amint elérte a kívánt hőfokot, kikapcsol és csak akkor közöl a helyiséggel hőt, amikor az feltétlenül szükséges.

Digitális vezérlés: A digitálisan programozható vezérlőegységgel fokra pontosan tudja állítani a kívánt hőmérsékletét az adott helyiségnek. Amikor nem tartózkodik otthon, automatikusan takarékfunkcióra vált, így még kedvezőbb fogyasztás érhető el.


ÁRLISTA


GLAMOX ELEKTROMOS FŰTŐPANELEK


 

GLAMOX DIGITÁLIS FŰTŐPANELEK MÉRETEK SÚLY TELJESÍTMÉNY ÁRAK
GLAMOX TPA04 50x 35 cm 3.0 kg 400 W 73 225 Ft+Áfa
GLAMOX TPA06 65 x 35 cm 3.7 kg 600 W 74 800 Ft+Áfa
GLAMOX TPA08 81 x 35 cm 4.1 kg 800 W 77 165 Ft+Áfa
GLAMOX TPA10 98 x 35 cm 5.3 kg 1000 W 79 525 Ft+Áfa
GLAMOX TPA12 107 x 35 cm 5.7 kg 1200 W 82 675 Ft+Áfa
GLAMOX TPA15 136 x 35 cm 7.3 kg 1500 W 85 000 Ft+Áfa
GLAMOX TPA20 167x 35 cm 8.8 kg 2000 W 88 190 Ft+Áfa

FÜRDŐSZOBAI FŰTŐPANELEK


GLAMOX TPVD Fürdőszobai fűtőpanelek


GLAMOX TPVD fűtőpanel kettős szigeteléssel - fürdőszobák fűtésére

Manuális vezérlés - fehér színben rendelhető

A GLAMOX TPVD sorozat kettős szigeteléssel ellátott elektromos fűtőpanel, mely felhasználási helye elsősorban a fürdőszobákban van, ahol a pára terhelés jóval magasabb az átlagosnál. Ezek a termékek csak manuális termosztáttal rendelkeznek, mivel az elektromos mikrókapcsolók az ilyen párás helyeken nem ideálisak.

Egy forgatógomb segítségével tetszőlegesen beállíthatja rajta, hogy hány fokot kíván, a készülék ezt fogja garantálni a fűtendő helyiségben. Amint elérte a kívánt hőfokot, kikapcsol és csak akkor közöl a helyiséggel hőt, amikor az feltétlenül szükséges.


ÁRLISTA


GLAMOX FÜRDŐSZOBAI FŰTŐPANELEK


 

GLAMOX FÜRDŐSZOBAI FŰTŐPANELEK MÉRETEK SÚLY TELJESÍTMÉNY ÁRAK
GLAMOX TPVD 04 50x 35 cm 3.0 kg 400 W 74.800 Ft+Áfa
GLAMOX TPVD 06 65 x 35 cm 3.7 kg 600 W 76.380 Ft+Áfa
GLAMOX TPVD 08 81 x 35 cm 4.1 kg 800 W 78.740 Ft+Áfa
GLAMOX TPVD 10 98 x 35 cm 5.3 kg 1000 W 81.100 Ft+Áfa